Binnenste Buiten Week - terug naar jouw natuur
workshop · 16. mei 2024
Binnenste Buiten Week - terug naar jouw natuur In de week van 10-14 juni werk ik alleen buiten. Naast de reguliere sessies Haptonomie en Stembevrijding organiseer ik Stembevrijdingswandelingen en een buitenspeelmiddag voor volwassenen.
De Stem van Zelfcompassie - nieuwe reeks
workshop · 16. mei 2024
Ook toe aan een moment voor jezelf? In deze workshop gebruiken we stem en aanraking om contact met jezelf te maken en te verkennen hoe je voor jezelf kunt zorgen.
workshop · 28. april 2021
In een heerlijk uur me-time op zondagochtend laat ik je op een laagdrempelige manier kennismaken met Stembevrijding. Veilig vanuit je eigen huis.
workshop · 17. oktober 2020
In je bekken huist jouw basis. Door hier bewust aanwezig te zijn, maak je contact met jezelf en je gevoelens, behoeften en verlangens van dit moment. Deze bewuste aanwezigheid is het startpunt van ons zingen. In allerlei oefeningen onderzoek je wat er in je leeft en hoe dit klinkt als je het zingt.
workshop · 28. februari 2019
Dit is de poster van een eerdere jaargang.
11. december 2018
Leer je kind beter begrijpen en begeleiden in 5 thematische workshops over hoogsensitieve kinderen voor ouders. Veel informatie, ervaringsoefeningen en uitwisseling over: Faalangst, Overprikkeling, Boosheid, Emotionele pieken en dalen en Strong-willed HSK's.
30. oktober 2017
Voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden die meer willen weten over Hoog Sensitieve Kinderen (HSK’s) organiseert Haptonomie Baarn regelmatig lezingen in samenwerking met de Praktijk voor Beeldende therapie, vanhnaarb en het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) Baarn. Onderwerpen die in de lezing aan bod komen: Wat is hoogsensitiviteit? Hoe herken ik het in mijn gezin, in mijn klas, in mijn praktijk? Wat kan ik, als ouder, leerkracht of zorgverlener, deze kinderen bieden? Wanneer is...