· 

Workshops Stembevrijding


Stembevrijding - een heerlijke manier om expressie te geven aan jouw unieke zelf.

 

In een serie van 3 workshops neem ik je mee langs drie thema's: Thuiskomen bij jezelf (aanvaarden), Open je hart (liefde) en Zing je eigen lied (vrijheid). De workshops zijn ook afzonderlijk te volgen.

 

We zijn met maximaal 12 deelnemers en ik werk geheel Coronaproof op locatie (dat betekent zingen op minimaal 3 meter afstand in een goed geventileerde, zeer grote ruimte en niet allemaal tegelijk) of online.

 

Thuis bij jezelf

Ken jij jezelf? Wie ben je als je 'jezelf' bent? We hebben vaak het verlangen om 'meer onszelf te zijn', of te 'worden wie je bent'. Maar wie is dat dan?

 

Stembevrijding is een heerlijke manier om contact te maken met je innerlijke wereld van dit moment. Wat speelt er nu in jou, dat gehoord wil worden? Door middel van verstillende oefeningen zoals meditatie en beweging, keren we naar binnen en maak je contact met je eigen lichaam en binnenwereld. Vanuit dit contact met wat zich aandient ga je zingen, jouw eigen, unieke lied van dat moment.

 

Het is fijn, verbindend, heerlijk en bevrijdend, o ja, en (een beetje) spannend, maar meestal duurt dat niet erg lang.

Ik zie er naar uit om jouw eigen lied te mogen horen. Kom je ook?

 

De andere workshops zijn:

 

Open je hart

In jou huist een oneindige bron van liefde. Door bewust aanwezig te zijn in je hart, maak je hier contact mee en kun je de liefde steeds vrijer laten stromen. Voor jezelf, en voor anderen.

 

Zing je eigen lied!

Je keelgebied is cruciaal voor je expressie. Door hier bewust aanwezig te zijn, kun je onderzoeken wat er nodig is om jouw muziek vrijer te laten stromen. Jij bent uniek! Niemand anders zingt zoals jij.

 

Deze bewuste aanwezigheid is het startpunt van ons zingen. In allerlei oefeningen onderzoek je wat er in je leeft en hoe dit klinkt als je het zingt.

 

Drie maandagavonden van 20-21.30 uur

Plaats: online via Zoom

Kosten: 25 euro per workshop, boek je ze alle drie tegelijk, dan betaal je 65 euro.

 

Aanmelden: dvdberg@haptonomiebaarn.nl / 06-386 44 598

 

Disclaimer: pas op, stembevrijding is verbindend, helend en bevrijdend. En in die zin soms zelf verslavend!

 

Wil je liever individueel Stembevrijding ervaren, neem dan contact op voor de mogelijkheden (online, in de praktijk of buiten)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0