PSYCH-K®


 

Psych-K® is een even doeltreffend als verbluffend instrument waarmee je belemmerende overtuigingen in je onderbewuste 'herprogrammeert'. Simpelweg door na te gaan wat jou belemmert, en vervolgens op een goede manier te herformuleren wat je wél graag wilt. Zo transformeer je je belemmerende overtuiging naar een doelovertuiging die jou ondersteunt. Het resultaat is dat je meer vrede in jezelf ervaart en andere keuzes maakt.

 

In een sessie PSYCH-K® gaan we samen na welke overtuigingen jou belemmeren. Dit kunnen overtuigingen over jezelf zijn, maar net zo goed over je relaties, de personen met wie je een relatie hebt, je werk etcetera. Daarna formuleren we zo goed mogelijk nieuwe doelovertuigingen, die we vervolgens via het protocol testen en in je onderbewuste programmeren. Soms zijn er meerdere doelovertuigingen nodig, net zoals er meestal meerdere sessies nodig zijn rondom een thema.

 

PSYCH-K® is een waardevolle aanvulling in mijn praktijk omdat het je op een eenvoudige manier bevrijdt van hardnekkige overtuigingen die je iedere keer langs dezelfde gedachten en handelingen sturen.