tarieven en vergoeding


haptotherapie

Een consult duurt ongeveer een uur en kost € 93.

Voor overleg met huisarts en/of medebehandelaars wordt niets extra's in rekening gebracht.

 

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 48 uur van tevoren. In alle andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.


stembevrijding

Een sessie stembevrijding duurt ongeveer een uur en kost € 85, vrijgesteld van BTW.

 

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 24 uur van tevoren. In alle andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.


PSYCH-K®

Een sessie PSYCH-K® duurt vijf kwartier uur en kost € 115.

 

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 24 uur van tevoren. In alle andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.


Praktijkvoorwaarden

De praktijkvoorwaarden zijn op aanvraag ter inzage en worden aan nieuwe cliënten als onderdeel van de behandelovereenkomst verstrekt.


Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de haptotherapiebehandelingen via de aanvullende verzekering / alternatieve zorg (zie de NFG of check uw eigen polis). Komt u niet in aanmerking voor een vergoeding, dan is in uitzonderlijke gevallen een andere tariefstelling mogelijk. U kunt ook overwegen om uw werkgever te vragen haptonomie als coachingstraject of verzuimpreventie te betalen. Hiervoor gelden andere tarieven. Stembevrijding valt niet onder vergoede zorg bij de zorgverzekering.