· 

Zaterdag 11 mei 2019 - JDRF Workshop-hoppen

Dit is de poster van een eerdere jaargang.

 

Zaterdag 11 mei is het weer zover: we gaan Workshop-hoppen voor het goede doel: het JDRF. Van 9-21 uur worden doorlopend zeer gevarieerde workshops aangeboden in drie ruimtes in het Gezondheidscentrum Oosterstraat in Baarn.

 

Alle workshops duren een uur. Groepsworkshops kosten 10 euro, individuele behandelingen (massages) 20 euro. Het gehele bedrag gaat naar het goede doel: onderzoek naar de genezing van diabetes type 1!

 

Het programma is bijzonder gevarieerd en verrassend. Er zijn actieve en creatieve workshops en er is tijd voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.

waarom een workshopmarathon?

Hannah, de 12-jarige dochter van mijn collega Petra Plomp, heeft diabetes type 1. Diabetes hebben is zwaar. Het betekent doorzetten, elke dag én nacht, ook al ben je het zat en baal je ervan. Het vergt veel toewijding en inspanning om met diabetes type 1 te leven. Diabetes hebben is een marathon lopen, maar dan één zonder finish.

 

Petra en ik werken beide met chronisch zieke kinderen, ook in ons samenwerkingsverband Samen balanceren. Jaarlijks organiseren wij een actie voor de JDRF. Na een aantal kleine, succesvolle workshops vorig jaar, ontstond het plan om een workshopmarathon te organiseren.


programma

Op dit moment werken we druk aan het programma.

 

Zin om ook een workshop te geven? Neem dan contact op met Daniëlle (dvdberg@haptonomiebaarn.nl) of Petra (petra@beeldendepraktijk.nl)

ook meedoen?

Op dit moment kunt u nog niet inschrijven.

Voor tickets en meer informatie over de  workshops, kijkt u op www.jdrfwalk.nl.

Of google op JDRF Workshop-hoppen.

Vooraf inschrijven heeft de voorkeur, binnenlopen op de dag zelf kan ook, als er nog plek vrij is.

deelnemende praktijken

enthousiasme

‘We zijn ontzettend dankbaar en geraakt door alle enthousiaste reacties. Zoveel mensen die belangeloos meewerken aan dit goede doel, dat is geweldig. Behalve de workshopgevers hebben we ook al een aantal heuse sponsors. Zo heeft Studio Bosgra de flyer ontworpen, Jumbo Baarn zorgt voor koffie en thee en Petershof verzorgt een warme hap voor de workshopgevers.

Het geeft ons enorm veel energie om dit project te organiseren. We zien ernaar uit om deze dag met jullie te beleven!’

 

Daniëlle en Petra


Alle opbrengsten van deze dag gaan naar het JDRF, een organisatie die (wereldwijd) onderzoek financiert naar het genezen, voorkomen en behandelen van Diabetes Type 1.


Reactie schrijven

Commentaren: 0