· 

Binnenste Buiten Week - terug naar jouw natuur


Sinds een tijdje roept de natuur mij sterker dan tevoren. Ik ben vaker buiten en geniet enorm van wat zich daar in dit seizoen voltrekt. Ik loop veel, ben af en toe op het water, en merk dat al dat buiten zijn mij goed doet. Het vertraagt me, ik val meer samen met mezelf en mijn eigen natuur, ritme en tempo - en daar ontspan ik van.

 

Het dagelijkse leven met al haar digitale verlokkingen, prikkels en prestatiedruk kan me helemaal in mijn hoofd zuigen, met bijbehorend gevoel van afgesloten zijn van mijn lichaam -  daar word ik niet erg blij van. Bijkomend nadeel is dat ik van alles tot mij neem, en dat er van expressie juist weer weinig terecht komt. Terwijl dit voor mijn (en ieders) welzijn zo belangrijk is.

 

Daarom kwam ik op het volgende idee:  in de week van 10-14 juni werk ik alleen buiten!

 

Alle reguliere sessies vinden plaats in de buitenlucht, daarnaast organiseer ik stembevrijdingswandelingen en een buitenspeelmiddag voor volwassenen. Dingen waar ik zelf van opknap en die ik geweldig vind om te doen en te delen met anderen.

 

De insteek is: (opnieuw) verbinden met je eigen natuur.

 

Wil je kennismaken, meld je dan aan voor:

 

- een sessie stembevrijding individueel (50 à 60 minuten)

- een sessie haptonomie individueel (50 à 60 minuten)

- een stembevrijdingswandeling* (maandag 10 juni van 10-12 uur of dinsdag 11 juni van 20-22 uur)

- de buitenspeelmiddag** voor volwassenen (vrijdag 14 juni vanaf 14 uur)

 

Nadere info en aanmelden kan via: dvdberg@haptonomiebaarn.nl of 06-38644598 (bellen, sms of whatsapp/signal)

 

*Tijdens de Stembevrijdingswandeling maken we in het eerste uur contact met de natuur en onszelf, we vergroten ons lichaamsbewustzijn met oefeningen. In het tweede uur gaan we onze stem gebruiken en door het zingen onze natuur ontdekken en laten horen.

 

**Bij de buitenspeelmiddag doen we verschillende spellen om te ontdekken waar we blij van worden, waar we van afhaken, waar we goed in zijn en waarom spelen zo belangrijk is.

 

De kosten zijn:

Individuele sessie: € 93

Stembevrijdingswandeling: € 25

Buitenspeelmiddag: gratis

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0