· 

De Stem van Zelfcompassie - nieuwe reeks

Heb je behoefte aan meer ontspanning en een moment voor jezelf? Word jij ook te veel geleefd door je dagelijkse beslommeringen, de waan van de dag? Kom je te weinig aan jezelf toe?

 

Zoveel vrouwen worden gedreven door alle rollen die ze vervullen. De drukte van de dag, familie en het werk bepalen het tempo en de agenda. Er moet zoveel! Vaak gaan we maar door, negeren we de signalen van ons lichaam en vergeten we af te stemmen op onze eigen behoeften.

 

Stem en lichaam

Het kan ook anders. In deze workshopserie gebruiken we stem en aanraking om contact met jezelf te maken en te verkennen wat jij nodig hebt en hoe je voor jezelf kunt zorgen.

 

Aanraking en zingen of neuriën zijn natuurlijke manieren om contact te maken en te zorgen voor een ander. Als vanzelfsprekend neuriën ouders voor hun kinderen, trekken ze hen op schoot als ze troost nodig hebben. Een aai over je bol, een arm om je schouder: kleine aanrakingen maken dat je je gezien en begrepen voelt. In deze workshop gaan we ontdekken hoe je dit voor jezelf kunt gebruiken. Een aangeraakt lichaam voelt anders, gedraagt zich anders en geeft andere signalen af. Zingen of neuriën is daarbij zowel een manier om verzachting te brengen als om expressie te geven aan wat er in jou leeft.

 

Latifa meditatie

In deze workshopreeks volgen we de 7 stappen van de Latifa meditatie. Deze meditatie is een eeuwenoud gebed dat je helpt te omarmen wie je bent. Elke bijeenkomst staat een ander thema uit deze meditatie centraal: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de zachte wil.

 

In een groep van maximaal 12 vrouwen staan we op deze manier stil bij wat gehoord en gevoeld wil worden, om ruimte te geven aan wat naar de achtergrond is geraakt en om in beweging te brengen wat vast is komen te zitten.

 

Wil je ook meer contact met jezelf?

Jezelf eens op de eerste plaats zetten?

Op reis met gelijkgestemden?

 

Aarzel dan niet en meld je aan. Ik hoop je (weer) te ontmoeten!

 

Praktisch

Wanneer  7 x op maandagochtend: nieuwe data najaar volgen

Tijd  van 10:00-12:00

Waar  Baarn, exacte locatie volgt

Prijs  € 245 (afhankelijk van de locatie)

Info & aanmelden  dvdberg@haptonomiebaarn.nl / 06-38644598 (tel., sms of Whatsapp)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0