· 

De Stem van Zelfcompassie

 

 

Heb je behoefte aan meer ontspanning en een moment voor jezelf? Word jij ook te veel geleefd door je dagelijkse beslommeringen, de waan van de dag? Kom je te weinig aan jezelf toe?

 

Zoveel mensen worden gedreven door de waan van de dag: druk(te), familie en het werk bepalen het tempo en de agenda. Er moet zoveel! Velen van ons gaan maar door, negeren de signalen van ons lichaam en vergeten we af te stemmen op onze eigen behoeften. De zorg voor jezelf bungelt onderaan het to-do-lijstje. Zonde, want wanneer je beter voor jezelf zorgt, ervaar je meer ontspanning en houd je energie over.

 

De workshop De Stem van Zelfcompassie bied je een manier om contact met jezelf te maken en te verkennen hoe je voor jezelf kunt zorgen.

 

In een kleine groep van maximaal 5 vrouwen staan we, via onze stem en aanraking, stil bij wat gehoord en gevoeld wil worden, om ruimte te geven aan wat naar de achtergrond is geraakt en om in beweging te brengen wat vast is komen te zitten.

 

Stem en lichaam

Aanraking en zingen of neuriën zijn natuurlijke manieren om contact te maken en te zorgen voor een ander. Als vanzelfsprekend neuriën ouders voor hun kinderen, trekken ze hen op schoot als ze troost nodig hebben. Een aai over je bol, een arm om je schouder: kleine aanrakingen maken dat je je gezien en begrepen voelt. In deze workshop gaan we ontdekken hoe je dit voor jezelf kunt gebruiken. Een aangeraakt lichaam voelt anders, gedraagt zich anders en geeft andere signalen af. Zingen of neuriën is daarbij zowel een manier om verzachting te brengen als om expressie te geven aan wat er in jou leeft.

 

Kennismakingsworkshop De Stem van Zelfcompassie

Op zondag 25 juni en maandag 10 juli geef ik een kennismakingsworkshop zodat je kunt komen ervaren wat stem en aanraking voor jou kunnen doen. In het najaar volgen bij voldoende belangstelling een nieuwe workshopreeks en/of een doorlopende groep.

 

Data: 25 juni (alleen vrouwen) en 10 juli 2023

Tijd en plaats: van 10- 11.30 uur in mijn praktijkruimte bij Life City, De Geerenweg 13 Baarn

Bijdrage: 10 euro

 

Info & aanmelden: dvdberg@haptonomiebaarn.nl / 06-38644598 (tel., sms of Whatsapp)

NB: de workshop is ook voor je eigen, besloten groep te boeken, eventueel op een door jou gekozen locatie.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0